0 of 0 for ""

Klant

Brussels Airport Company

Locatie

Brussels Airport, Zaventem

Periode

2014 – 2015

Diensten

studies afwatering en waterdichting, quality survey, 3D-opmeting, toezicht der werken

De start- en landingsbaan van Brussels Airport in Zaventem werd in 2015 grondig gerenoveerd. Gedurende een uitvoeringstermijn van nauwelijks vier maanden werd de drie kilometer lange RWY 25L/07R in een nieuw kleedje gestoken.

Opdracht
De opdracht van Sweco Belgium betrof de studie van de afwatering van het rioleringssysteem, de studie tot het voorzien van een nieuwe waterdichting op de tunnelkoker van een gewestweg onder de piste, alsook de quality survey van de start- en landingsbaan.

Uitbreiding
Daarenboven werd de opdracht uitgebreid met de volledige 3D-opmeting van zowel de bovengrondse als de ondergrondse infrastructuur. De multidisciplinariteit van Sweco met expertises als mobile mapping, geodata en rioolrenovatie, aangebracht door binnen- en buitenlandse teams, staat garant voor de juiste aanpak. Naast intern en extern toezicht op de uitvoering van de werken is Sweco betrokken in de quality survey.

Foto: © Tom D’haenens

Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt of heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste persoon. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen. Voor elke uitdaging, groot of klein.
Copy link
Powered by Social Snap