0 of 0 for ""

Geef je carrière een boost bij Sweco

Als je ergens het verschil kunt maken met jouw expertise, is het wel bij Sweco. Voor klanten, voor de samenlevingen en steden van de toekomst én voor generaties na jou. Dat doen we met meer dan 22.000 collega’s in Europa. Bij ons draait het niet alleen om technische knowhow, maar zijn ook houding en gedrag een belangrijke graadmeter. We houden van ondernemende types, mensen die verantwoordelijkheid nemen en grenzen opzoeken, die niet bang zijn voor feedback en kansen durven grijpen. Persoonlijk leiderschap noemen we dat.

Maak impact met je werk

Jij staat aan het roer

Van leren in je jonge jaren, naar een leven lang leren. Bij ons draait het niet alleen om kennis. Het bijblijven en voorblijven vraagt om meer. Jouw vermogen om je aan te passen en wendbaar te zijn is hierbij net zo belangrijk. We hebben veel oog voor persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke ontwikkeling én ontwikkeling van nieuwe vaardigheden.

Natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden interessant, maar we gaan daarin graag nog een stap verder. Sweco biedt een loonpakket aan op maat van haar medewerkers: het Flex Income Plan. Hiermee kan je zelf een deel van je verloningspakket samenstellen, zoals fietslease, tussenkomst internetabonnement en pensioensparen, aanvullende kinderbijslag en extra verlofdagen voor 45-plussers. Zo spelen we in op de persoonlijke behoeften en prioriteiten.

Samen op weg naar een duurzame mobiliteit

Ons mobiliteitsbeleid bestaat uit: het aantal verplaatsingen beperken, de verplaatsingen verduurzamen, de bereikbaarheid van alle kantoren verbeteren en vrijwaren, een groter mobiliteitsaanbod voorzien én meer flexibiliteit bieden aan alle collega’s. Zo is er de mogelijkheid om te telewerken.  Moet je toch de baan op, dan bieden we een ruime waaier aan mogelijkheden: de Olympus Mobility App, het Sweco-carpoolplatform, Cambio, poolfietsen en –wagens, deelfietsen, fietsleasing, fietsvergoeding en diverse abonnementsformules voor het openbaar vervoer. Daarnaast hebben we ons wagenpark van nul herbekeken en bijgestuurd naar een gamma van uitsluitend elektrische wagens.

De Vriendenkring

Onze Vriendenkring zou je wel het feestcomité van Sweco kunnen noemen. Op geregelde tijdstippen organiseren ze activiteiten om de sociale contacten tussen de collega’s aan te moedigen. Denk maar aan een BBQ, bowlingavond, natuurwandelingen, after work drink, quiz, sinterklaasfeest, smulacties voor Music for Live en ga zo maar door.

Sportief bloed

Er stroomt bloed door de aderen van onze collega’s. De Havenloop, 20km door Brussel, 10 Miles, Spartacus Run,… geen uitdaging is te groot voor een echte Sweco’er! Daarnaast ontpoppen zich in de verschillende kanoren regelmatig lokale initiatieven tijdens de middagpauze. Zo wordt er al eens een yogasessie gegeven of gaan we samen wandelen of joggen. En last but not least is er de zaalvoetbalcompetitie waarin onze divisies en kantoren elkaar uitdagen.

Work hard, play hard(er)

Een stevig feestje bouwen? Daar kunnen we bij Sweco wat van! Tijdens onze New Year’s Party brengen we alle collega’s van alle kantoren samen om onze successen te vieren. Een ideale gelegenheid om te netwerken, maar ook vooral om je te amuseren! Daarnaast staan er jaarlijks ook een heuse Family Day en kleinschalige teambuildings met stip aangeduid in onze agenda’s.

11

Sweco-kantoren in België

1.6

collega’s in België

27.000

uren formele training voor heel Sweco Belgium in 2021

Thierry Delvaulx

HR Manager Talent Team

Evelyn Kerstens

Talent Partner Recruitment

Davy Bollansee

Talent Partner Recruitment

Sebastien Decnoop

Talent Partner Recruitment

Ines Van Geert

Talent Partner Recruitment

Tom Van Gelder

Talent Partner Recruitment

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.