0 of 0 for ""

Pas je niet in een hokje? Mooi zo!

Sweco stelt functies voor die beantwoorden aan jouw persoonlijke competenties en verwachtingen. We hechten veel belang aan de motivatie en ontplooiing van onze medewerkers. We groeien sterk en bieden heel wat opportuniteiten in verschillende disciplines. Bij Sweco kies je niet zomaar voor een job, maar voor een loopbaan. We werken binnen een gestructureerd kader aan competentieontwikkeling, en bieden verschillende loopbaanpaden aan op de basis van jouw voorkeuren en talenten. Dit zorgt ervoor dat je de ontwikkeling van je carrière zelf mee kan sturen. Kom eens met ons praten en wie weet is het een match made in heaven.

Stagelopen bij Sweco is een springplank naar een opwindende carrière.

Bij Sweco kom je terecht in een uitdagende werkomgeving. Je krijgt de kans om te leren van onze ervaren ingenieurs die jou toegewijd zullen begeleiden en inspireren. We hanteren een hands-on aanpak waarbij je als stagiair wordt ondergedompeld in boeiende projecten waarin verschillende ingenieursdisciplines aan bod komen. We bieden diverse stagetrajecten aan in onze divisies Buildings, Infrastructure, Pharma, Industry, Energy & Environment en BUUR.

Samen je horizon verbreden

Onze jonge medewerkers tot en met 30 jaar zijn automatisch lid van Young Sweco. Dit netwerk opereert dwars door de Sweco organisatie heen. Deze (vr)olijke bende onderneemt jaarlijks tal van activiteiten zoals een projectbezoek, een reis naar het buitenland, een kampeerweekend, een sportdag, een Meeting Point met de directieleden, een bezoek aan de kerstmarkt, … Zo leer je de collega’s op een informele manier beter kennen en worden er vriendschappen gesmeed voor de rest van je leven.

van onze medewerkers is jonger dan 35.

stagiairs en afstudeerders versterken jaarlijks Sweco.

van onze stagiairs en afstudeerders vervolgt zijn/haar loopbaan bij Sweco.

Evelien Neerinckx

Talent Partner Recruitment

Marlies Opsommere

Talent Partner Recruitment

Vragen over werken bij Sweco of over onze vacatures?

Laat het ons vooral weten. Onze recruiters helpen je graag verder en kijken er naar uit je te spreken.